Atolplaza
Voor en door u!

Stichting Welzijn Lelystad

Welzijn Lelystad richt zich op alle Lelystedelingen en zet zich in om de betrokkenheid van mensen op elkaar te vergroten. Actieve deelname aan de samenleving moet voor iedereen mogelijke zijn door de organisaties van activiteiten (door en voor deelnemers), professionele begeleiding en hulpverlening.

Welzijn Lelystad verbindt mensen in Lelystad: Mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, mensen die graag een helpende hand uitsteken. Ons doel is om de betrokkenheid onderling te versterken, waardoor sprake is van een veerkrachtige samenleving. Een samenleving waarin iedereen meedoet. Lokale netwerken, verbanden en voorzieningen zijn hiervoor essentieel. Wij gaan uit van de eigen kracht en talenten van mensen.

Welzijn Lelystad zit overal in de stad. We kennen de mensen, de stadsdelen, de wijken, de samenleving. We weten de weg en verkennen nieuwe paden. Dit doen we niet alleen. Samenwerken en afstemmen met andere partners in de keten van zorg en welzijn is voor ons van groot belang.

Atolplaza is een plaats waar meedoen voor iedereen mogelijk kan worden gemaakt. Het diverse aanbod zal hier een grote rol in spelen. Van u horen wij het liefst wat wij voor u kunnen betekenen. Voelt u zich vrij om kennis te maken met onze vrijwilligers en professionals. Dit kan op Atolplaza of op ons hoofdkantoor aan de Schans 19-09 in Lelystad. U kunt ook bellen met Welzijn Lelystad, via: 0320 – 707 159 of per email: info@welzijnlelystad.nl.

Welzijn Lelystad is in het stadsdeel Noord-Oost ook op andere plaatsen actief met activiteiten voor jong en oud. Voor informatie over alle activiteiten van Welzijn Lelystad geldt: www.welzijnlelystad.nl of 707159.

Wij hopen u te mogen begroeten in Atolplaza.