Atolplaza
Voor en door u!

Peuterspeelzaal de Piraat

 

Wij bieden al 45 jaar professionele kinderopvang bij vele vestigingen in de regio Flevoland. voor kinderen van 0 – 12 jaar. Wij vinden het fijn om kinderopvang te bieden in het prachtige Atolplaza. Uw kind van 2 tot 4 jaar kan spelend leren op de peuterspeelzaal ter voorbereiding op de basisschool..

Gaat uw kind naar één van de scholen de Optimist of Al Ihsaan? Dan is er buitenschoolse opvang bij kindcentrum de Kleurfontein (Voorhof 4).

 

Peuterspeelzaal de Piraat

voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Schor 3, 8224 CM Lelystad

T: 0320-767682

 

Uw kind krijgt de aandacht die het verdient

Bij GO! Kinderopvang staat uw kind centraal. In een kindvriendelijke omgeving met voldoende aandacht en begeleiding, krijgt uw kind de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Dit is mogelijk door de jarenlange ervaring, deskundigheid van onze medewerkers en samenwerking met u als ouder! Ouderbetrokkenheid is van groot belang bij de opvang van uw kind.

Kom eens een kijkje nemen!

Natuurlijk kunt u altijd langs komen om een kijkje te nemen! Neem contact op met onze medewerkers op het Klant Contact Centrum of de pedagogisch medewerkers op de groep om een afspraak te maken voor een rondleiding.

Meer informatie

Kijk op de website www.go-kinderopvang.nl voor al uw vragen. U kunt ook contact opnemen met onze medewerkers op het Klant Contact Centrum (KCC) op telefoonnummer 0320 – 294 900 of stuur een mail naar info@go-kinderopvang.nl.