Atolplaza
Voor en door u!

Jeugd- en Gezinsteam Lelystad

  

Jeugd- en Gezinsteam Lelystad

Heb je vragen over opvoeden of zit je in een situatie waar je zelf niet goed uitkomt? Dan kun je terecht bij het Jeugd- en Gezinsteam Lelystad (JGT). Wij zijn er voor ouders, kinderen en jongeren voor mensen die met gezinnen, kinderen of jongeren werken. Samen zoeken we naar antwoorden en oplossingen die bij jullie passen. Soms zijn een paar gesprekken voldoende om je verder te helpen. In andere gevallen bieden wij ondersteuning en begeleiding voor langere tijd.

Heb je een vraag over opvoeden en opgroeien of jeugdhulp? Bel dan met 088-0029922, dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar. Op de www.jgtlelystad.nl lees je tips, ervaringen en meer informatie voor wat het JGT voor jou kan betekenen. We werken bij het beantwoorden van vragen samen met de jeugdgezondheidszorg van Icare en GGD. We zorgen ervoor dat je vraag op de goede plek terecht komt.

Ben je al bekend met het Jeugd- en Gezinsteam? Bel dan je contactpersoon. Heb je vragen over je beschikking of over persoonsgebonden budget, bel 0320-215144.