Atolplaza
Voor en door u!

Buurtvoorlichters

Buurtvoorlichters brengen de wijkbewoners huis aan huis nuttige informatie. De informatie komt van de gemeente Lelystad, Centrada, Welzijn Lelystad, Concern voor Werk, de SKL, Brandweer Flevoland of een andere organisatie. Persoonlijke voorlichting werkt beter dan het versturen van brieven en folders.

Buurtvoorlichters leggen contact met de bewoners en betrekken hen op die manier bij veranderingen en activiteiten in de wijk. Zij kennen de wijk en de bewoners en weten wat er speelt. Ook peilen zij de mening van bewoners over verschillende zaken die in de buurt spelen. Buurtvoorlichters zijn enthousiaste wijkbewoners die bij ons een arbeidscontract krijgen. Het kantoor van de buurtvoorlichters is in Atolplaza dus u zult ze hier regelmatig tegenkomen. Ook werken de buurtvoorlichters vaak binnen dit gebouw om met wijkbewoners in contact te zijn.

Wilt u dat de buurtvoorlichters namens uw organisatie informatie in de wijk verspreiden of wijkbewoners opzoeken met uw informatie? Neem contact met ons op, dan bespreken wij met u hoe we dat gaan doen. Ook als u buurtvoorlichter wilt worden: bel of mail ons.

Contactpersonen:

coördinator: Ilsemarysol Ferket, 06-28984053

e-mail: info@buurtvoorlichters.nl